Som mango fra himmelen

Vi har alle hørt om hvor mange som hvert år blir drept av fallende kokosnøtter. Det er kanskje ikke veldig farlig, den faglige uenigheten er like stor her som på mange andre vitenskapelige felt. (Et artig, men fullstendig irrelevant, sidespor her er historien om hvordan måleenheten Cowsky, eller cow-out-of-the-sky, oppstod. En stakkars japansk fiskebåt ble truffet av en ku som hadde blitt dumpa fra et russisk transportfly og noen forskere brukte visstnok dette som minste måleenhet i sannsynlighetsberegning)

Som vanlig når det rapporteres fra land med stor naturlig kokosnøttproduksjon er det bare de dårlige nyhetene som får oppmerksomhet. På samme måte som suksesshistoriene fra Afrika underrapporteres i Europa blir også fordelene med fallende frukt systematisk underkommunisert.

Når jeg kom på kontoret i dag er det første som møter meg et smell og så kommer en perfekt modna mango rullende ned over blikktaket vårt før den lander en meter foran meg. Det var bare å skylle den litt og vips så hadde jeg en fantastisk god mango til mellommåltid før lunsj.

Livet er ikke så ille.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s