Bursdagsønsker

I dag har jeg også blitt en dag eldre. Det skjer daglig. Det som er nytt med denne dagen er at jeg ikke lenger kan si at jeg er i slutten av midten av tjueåra. Jeg nå definitivt i slutten av tjueåra. Det er jo en glitrende mulighet til å komme med ønsker i stedet for å skrive en ordentlig post. I år har jeg to veldig enkle bursdagsønsker.

1. Fram mot valget i april og folkeavstemninga i januar neste år trenger Sør-Sudan at flest mulig internasjonalt følger med på situasjonen. Så hvis dere har lyst til å gi meg en liten bursdagsgave så vil jeg tipse om www.gurtong.net og www.sudantribune.com/ som to steder å følge med. Denne bloggen er et annet. Det som skjer i Sudan det neste året kommer til å være en av de mest spennende politiske prosessene internasjonalt.

2. Siden temperaturen begynner å nærme seg 50: Hva er dine beste tips for å takle varme? Her har kompis Vegard allerede gitt en fantastisk bursdagsgave med nettsidetipset om ”How to Sleep Comfortably on a Hot Hight”, men alle andre blir satt pris på. Hvis du har et tips om noe helt annet setter jeg sikkert pris på det også.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s