Wikileaks og dagens beste sitat

Så har alle wikikablene om Sudan endelig kommet. Veldig spennede for de av oss som følger Sudanpolitikken. Her kan vi lese om visepresidenter som vil fjerne sjefen sin, misfornøyde diplomater og kjøp av raketter fra Nord-Korea.

Men favorittsaken min handler ikke om det indre livet i NCP eller Sudans rolle i geopolitikken. Den handler om en misfornøyd foretningsmann. Saken er ikke kjempespennende, men den har følgende lille gullkorn:

Abdel-Latif also complained that Khartoum’s lack of recreational space and social opportunities is a real negative for the 500 expatriate employees of his companies. He conveyed this to Bashir about the lack who replied, «Think about me – I can’t go anywhere and I’m stuck inside with my screaming kids all the time.»

Jeg syns jeg ser’n. Slapper av i godstolen etter en lang, paranoid dag på jobben. Tar seg en pils, eller kanskje heller en kopp te og prøver å se kampen på TV, men overalt er det masse unger som løper rundt og skriker. Livet som diktator er ikke så lett

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s